herbalife

Slank en Fit Grootegast
is een zelfstandig bedrijf dat werkt met de produkten van Herbalife.

Goede gezondheid gaat gepaard met goede voeding. De gevestigde gezondheidsexperts geven dit toe, maar besteden er vaak onvoldoende aandacht aan. Men is doorgaans meer gefixeerd op het genezen van vele kwalen die voortkomen uit het overdadige bestaan van de (eenen)twintigste eeuw. Herbalife heeft teruggegrepen op de rijke kruidenhistorie van de aarde om de ingrediƫnten te selecteren die ons welzijn op het gebied van de voeding kunnen verbeteren.

Met een wetenschappelijke uitgebalanceerde combinatie van eiwitten,koolhydraten, vetten,vitaminen,mineralen en enzymen, heeft Herbalife de betrouwbare basis gelegd voor gewichtsbeheersing en een hoger welzijn.

Slank en Fit Grootegast
is er trots op om de voedingskundige produkten van Herbalife aan U te kunnen aan bieden. Wij werken met verschillende progamma’s waarmee U professionele ondersteuning en hulp krijgt bij het afvallen,aankomen of om Uw vitaliteit terug te winnen. Daarnaast wordt Herbalife gebruikt door mensen die moe zijn,weinig energie hebben, mensen die herstellen van een ziekte of die hun gezondheid willen verbeteren. Bovendien hebben wij speciale progamma’s voor sporters,kinderen en diabeten. Herbalife heeft wereldwijd 25 miljoen klanten en meer dan 25 jaar succesvol in 62 landen.