sysara

Met behulp van een unieke, zogeheten SYSARA en onder deskundige begeleiding, kunt u op revolutionaire wijze bij ons afslanken. Sterker nog, de apparatuur is tevens uiterst effectief voor figuurcorrectie, spierversteviging, spieropbouw, lymfedrainage en voor de behandeling van o.a cellulitis ( sinaasappel-huidje) en spierdystrofie. Zondermeer mag gesproken worden van een uniek fenomeen.

Gedegen opleiding:

In een notendop komt de werking van de SYSARA op het volgende neer. Het lichaamsdeel dat moet profiteren van de behandeling wordt bewerkt met elektrische pulsen. Al naar gelang de behandeling, kan de sterkte van de onder sponsjes aangebracht elektroden worden aangepast en varieert van 200 tot 1000 megahertz. Eigenlijk kun je bij ons op een luie manier aan je figuur werken. Ik heb een gedegen opleiding achter de rug om de opzienbarende aanpak professioneel uit te kunnen voeren.

Geen spierpijn:

Zeventien minuten op onze bank heeft hetzelfde effect als 3 a 4 uur sporten of bijvoorbeeld 300 tot 400 sit-ups uitvoeren. Het zal u vast niet verbazen dat de behandeling heel intensief is. Niet onbelangrijk is overigens dat er van spierpijn geen sprake is. Na een introductiebehandeling, waarbij u kennis kunt maken met de apparatuur, kunt u besluiten al dan niet met ons in zee te gaan. Een kuur omvat tien behandelingen en na vier, vijf weken is uw omvang mogelijk met 8 tot 35 centimeter afgenomen. Of eventueel een vervolgkuur wenselijk is, hangt af van de persoonlijke wensen en omstandigheden.

orchidee (29K)

Voedingssupplementen.

Nieuwsgierig naar deze spectaculaire SYSARA Neemt u gerust even vrijblijvend contact met ons op. De behandeling vindt plaats op afspraak. Zonder ‘pottenkijkers’ uw figuur laten perfectioneren en/of het laten corrigeren van andere lichamelijke onvolkomenheden. Om de werking van de SYSARA verder te optimaliseren, maken wij u attent op onze herbalife producten, uitgebalanceerde voedingssupplementen die bijvoorbeeld het afslanken (of eventueel het aankomen) sterk positief beïnvloeden.

SYSARA Geschiedenis:

De SYSARA is ontwikkeld door twee gerenommeerde Britse wetenschappers, namelijk een biochemicus en een uitvinder op het gebied van medische elektronica. Deze laatste wetenschapper, Gerry Pollock, heeft tevens pionierswerkzaamheden verricht voor het ontstaan van de pacemaker. Na een intensief onderzoek van 5 jaar naar het spierstelsel hebben zij de SYSARA ontwikkeld. Immers, hoe spieren moeten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen is van het grootste belang. Inmiddels heeft de SYSARA verschillende behandelmogelijkheden waarover later meer.

De SYSARA is van oorsprong een medisch apparaat ontwikkeld om MS-patiënten te behandelen. Tijdens de behandeling van MS-patiënten ontdekte Pollock dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar ook dat het vetweefsel rondom deze spieren werd afgebroken. Er is aanvullend onderzoek gedaan en daarna is de SYSARA door ontwikkeld tot afslankapparaat. In Engeland is de SYSARA al jaren nummer 1 op het gebied van afslanken en werken daar meer dan 400 salons met de SYSARA .

Werking:

De SYSARA werkt eigenlijk even “simpel” als doeltreffend: het apparaat stuurt een signaal (400 MHz) naar de spieren waardoor deze samentrekken. Omdat het apparaat niet de, normaal gesproken, bijbehorende energie levert, moeten de spieren hun werk doen met de opgeslagen energie en vet als brandstof. Het vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Door veel water te drinken, worden de afvalstoffen via de bloedbaan afgevoerd. Een behandeling van 17 minuten met de SYSARA staat gelijk aan twee tot drie uur sporten (300 sit-ups en 400 dijbeenspier-oefeningen)! Dit terwijl u in een bijzonder comfortabele houding ligt. Door de spieren te versterken bereikt u het gewenste resultaat: afslanken, een strakkere buik, dijen, heupen, billen of taille. Het gemiddelde verlies is in totaal ongeveer 21 centimeter lichaamsomvang op die plaatsen die behandeld worden, wat overeenkomt met 1 kledingmaat. Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn.

Bij een behandeling met de SYSARA wordt niet alleen lichaamsvet afgebroken. De oefening van de spieren versnelt ook de spijsvertering en verbetert de bloedcirculatie. Tevens wordt de opbouw van cellulitis gereduceerd.

Wat maakt de SYSARA nu uniek? Andere systemen zenden “golven” uit met een puntige top die in contact komt met de spier. Ten eerste is dat geen prettig gevoel voor de spier, maar belangrijker is dat het contact met de spier maar kort is. De SYSARA -golf daarentegen is een hele “platte” golf die geleidelijk opkomt en ook geleidelijk weer afneemt. Behalve meer comfort voor u, betekent dit vooral dat de periode van contact met de spier langer is. Hierdoor is de SYSARA in staat in kortere tijd grotere resultaten te boeken.

Programma;s:

De SYSARA is een apparaat met verschillende mogelijkheden doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillenden pulsen. Er zijn verschillende programma;s die voor iedereen individueel vast te stellen zijn zoals: afslanken (ook voor mensen met overgewicht > 25 kilo), huid verstevigen, het behandelen van cellulitis en spierversterking. Ook is het mogelijk om bepaalde lichaamgebieden om medische redenen te behandelen zoals bijvoorbeeld: rugklachten, bekkeninstabiliteit, RSI klachten, fybromialgie of sportblessures.

orchidee (29K) Afslanken en huid verstevigen:

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging) door het lichaam verwijdert. De SYSARA helpt u bij gewichtsafname en het verbeteren van de huid. Zo zorgt de SYSARA ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt.

Ook voor mensen met een extreem overgewicht van meer dan 25 kilo biedt de SYSARA in combinatie met de voedingskundige programma’s van Herbalife een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Het behandelen van cellulitis:

Cellulitis begint met een verslechtering van de bloedcirculatie. De voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer -zoals voorheen- regelmatig aan en af gevoerd, maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes ;samenklonteren; en dit resulteert in de sinaasappelhuid. De SYSARA werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en het vet door de behandeling met de SYSARA verdwijnt.

Spierversterking:

De SYSARA kan door mannen en getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. De spiersamentrekkingen zijn dezelfde samentrekkingen als door isometrische oefeningen in bijvoorbeeld een sportschool. De SYSARA heeft als voordeel ;luie; spieren te kunnen trainen zoals bijvoorbeeld de spier van de binnendij of kuit. Dit omdat de spiersamentrekking altijd op dezelfde manier wordt verkregen en de spier altijd een exacte en gecontroleerde stimulatie krijgt. Bij normale oefeningen in een sportschool is dat niet altijd het geval.

Behandelingen van 17 minuten:

Afhankelijk van welke behandeling u kiest, duurt een behandeling 17 minuten per keer bij de behandelingen voor afslanken,spierversterking, verstevigen van de huid en de behandeling van cellulitis. U bent altijd 30 minuten bij ons in de studio. De beste resultaten worden geboekt als een gehele kuur van tien behandelingen in drie tot vier weken wordt afgerond.